avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere politie - flagrant
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere politie - flagrant

Buna ziua, acum 3 saptamani am incercat sa cumpar un telefon de pe internet, iar cei care il vindeau erau urmariti de politie, le-au facut flagrant. Am ajuns la politie sa dau declaratie ca ulterior sa-mi recuperez banii. M-a contactat mediatorul, nu am vrut sa-mi retrag plangerea. Nu stiu cum au avut acces la dosar, dar mi-au aflat adresa si au venit la mine la usa. Cu siguranta nu o sa scap de ei si o sa fiu nevoita sa ne intelegem. Am inteles ca se vor imparti la jumatate cheltuielile de judecata daca imi retrag plangerea. Imi puteti spune la ce suma orientativa sa ma astept? Cat de costisitoare sunt aceste cheltuieli de judecata? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Rox87 , utilizator 12:52, 30 Iunie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos pt raspuns! Cred ca cel mai bine este sa angajez un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere plangere politie SorinClaudiu SorinClaudiu Buna ziua!  In 18 martie 2011 am primit un colet in care trebuia sa primesc un telefon mobil, achizitionat de la un anume individ de pe internet, iar in ... (vezi toată discuția)
Refuzul platii unor daune materiale AndreeaMitranus AndreeaMitranus Buna ziua! Acum o luna,am iesit cu niste prieteni intr-un bar.Acolo erau si alte persoane pe care le cunosteau cei din grupul meu.La un moment dat,un ... (vezi toată discuția)
Impacare parti accident ASUL28 ASUL28 Buna ziua, In cazul unui accident minor in care o persoana a fost ranita, a stat 2 zile in spital, de la legist a primit certificat medico-legal cu 17 zile ... (vezi toată discuția)