Buna ziua!
Acum o luna,am iesit cu niste prieteni intr-un bar.Acolo erau si alte persoane pe care le cunosteau cei din grupul meu.La un moment dat,un baiat,beat fiind,mi-a luat telefonul din fata,crezand ca este telefonul unui prieten de-al sau,prieten care statea in cealalta parte a mesei.
Din nefericire,i-a scapat si mi s-a spart ecranul.
El a plecat de la masa.A doua zi am fost sa imi repar telefonul,am primit chitanta cu suma platita.Am vrut sa il contactez sa ii arat chitanta si sa imi dea banii aferenti reparatiei.Insa nu mi-a raspuns.Am facut rost de numarul mamei sale care mi-a spus ca vrea sa vada factura.
I-am facut copie dupa factura,a zis ca vrea originalul.I-am dat si originalul,insa tot nu vrea sa plateasca.
Daca l-as da in judecata pe baza chitantei si pe baza martorilor as avea castig de cauza?
Multumesc anticipat!
Ati putea castiga, Insa ce probabil nu stiti este ca va dura foarte mult si ca implica si multe cheltuieli si nu e sigur ca veti castiga.
De ce nu incercati la un mediator mai intai.
Da asa cum va informa domnul mediator ati putea recurge la mediere,fiind un proces rapid, eficient, mai putin costisitor decat calea instantei care comparativ cu procesul de mediere, este mai costisitor, de durata. Optiunea este al dumneavoastra. Sigur ca da dispozitiile legale sunt in favoarea dumneavoastra, in sensul ca in momentul cand vi sa pricinuit o paguba aveti dreptul de al da in judecata respectiv dreptul la dezdaunare.
Vreau sa ajut o prietena
Ymmm
buna ziua am si eu o prietena care nu stie cum sa divorteze,ea avand multe piedici ea are un baiat de 10 ani ,ea nu are carte de munca si nu are domiciliu din ... (vezi toată discuția)