avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare plata pentru un contract in Scotia
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare plata pentru un contract in Scotia

Buna ziua,
Am avut un contract in engleza cu o agentie imobiliara din Scotia (persoana cu care am tinut legatura era roman) pe partea de analiza piata imobiliara, contractul a durat 30 zile, iar ei trebuia sa-mi vireze banii in cont la terminarea contractului, lucru care nu s-a intamplat. Nu-mi mai raspund nici la telefon, nici la emailuri. Am verificat firma pe site-uri din Marea Britanie, apare activa, toate datele exact ca in contract. Unde as putea sa-i reclam? Sau cum as putea sa-mi recuperez banii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Rox87 , utilizator 16:03, 12 Noiembrie 2019
Buna ziua,
Poate va ajuta o plangere la echivalentul ANPC-ului roman de acolo.
Sau Politie/Instanta...nu cunosc legislatia de acolo...
Multumesc! Asta incerc sa aflu si eu, la ce institutii sa apelez.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca firma e listata ca fiind activa, puteti sa luati legatura cu unul din cei care o conduc. de regula contractele cu strainii sunt facute astfel incat litigiile se trateaza in tarile lor.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod normal ar trebui discutat cu un av care lucrează în legislația respectiva .In functie de valoarea sumei trebuie sa apreciati daca merita sau nu cheltuielile ,daca aveti ce sa recuperați.etc.
Este vorba de suma de 1 094 euro, o sa discut cu un avocat sa vad daca merita cheltuielile. La ei am incercat la toate institutiile, daca nu locuiesc in UK nu ma poate ajuta cu nimic. Singura cale este tribunalul.
Multumesc pt raspuns!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

In mod normal ar trebui discutat cu un av care lucrează în legislația respectiva .In functie de valoarea sumei trebuie sa apreciati daca merita sau nu cheltuielile ,daca aveti ce sa recuperați.etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In uk este valabil acest articol din cp? deea84crinelcris deea84crinelcris Art. 16 Persoana care a comis una dintre infractiunile prevazute la art. 2 - 10, iar in timpul urmaririi penale denunta si faciliteaza identificarea si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Anamaria201120 Anamaria201120 Buna ziua, sotul meu intampina o problema in aeroport , acum 1 an de zile sotul meu a fost martor in Uk la o altercatie intre doi romani , el fiind ... (vezi toată discuția)
Colaborare la distanta traduceri romglish romglish Ma aflu in situatia in care sunt cetatean britanic, si cetatean roman. Sunt in romania dar ma intorc curand in UK pe termen lung. Doresc sa colaborez prin ... (vezi toată discuția)