avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Activitate Adina0286

Activitate Adina0286

Sotul a luat indemnizatia pentru copil, întorcându-se la munca dupa 6 luni! Intrebarea mai este daca vom lua indemnizatia și in ianuarie? Copilul implineste 2 ani pe 10 ianuarie!
Mulțumesc
Adica dacă te întorci la locul de munca înainte de 2 ani , ai dreptul la stimulentul de inserție?
Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Persoanele care, în perioada în care sunt îndreptățite să beneficieze de concediul pentru creșterea copilului, obțin venituri supuse impozitului au dreptul la un stimulent de inserție.

Mulțumesc!

latka a scris:

Corect e termenul de 90 de zile, de la intocmirea actelor de vinzare-cumparare.

Buna ziua ! În cate zile trebuie înmatriculată o mașină second hand? În unele locuri am vazut 30 de zile, iar in altele 90 de zile! Și nu stiu care este termenul corect?
Mulțumesc frumos!
Bună ziua! Faptul de a nu declara (pe declarația de căsătorie) ca ești la o a doua căsătorie, după un divorț cu hotărâre definitiva se considera declarație falsa în fața ofițerului de stare civilă? Mulțumesc pentru răspuns!
Răspuns la discuția Moștenitori de drept
Da, casa este făcută în timpul căsătoriei!! Mulțumesc frumos pt răspuns!!
Răspuns la discuția Moștenitori de drept
Ultimul decedat a fost tatăl meu (anul trecut a murit), el e trecut în acte pe toată casa! Ceilalți frați ai lui au murit cu aproape 20 de ani în urma! Tatăl meu a plătit toate dările la stat în tot acest timp!! Moștenitori ar mai fi 3 copii ai tatălui meu, mama, iar unul dintre unchii mei, avea și el 4 copii!! Ceilalți frati ai tatălui nu au copii! Mulțumesc
Bună seara, o situație mai complicata am dacă ma puteți ajuta?
Tatăl meu a construit o casa împreună cu 3 frații ai lui, cu 4 apartamente, fiecare cu intrare separata!! Pe scurt, toți cei 4 frați (inclusiv tatăl meu) sunt decedați la ora actuala, inclusiv soțiile fraților, mai puțin mama mea!! Acum întrebarea mea ar fi cine este de drept moștenitor în aceasta situație? Și dacă mama mea ar putea să-mi facă contract de vânzare - cumpărare pe un apartament ?? Care ar fi procedura? Mulțumesc anticipat!!
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Mulțumesc pt răspunsuri!