avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie copil

Sotul a luat indemnizatia pentru copil, întorcându-se la munca dupa 6 luni! Intrebarea mai este daca vom lua indemnizatia și in ianuarie? Copilul implineste 2 ani pe 10 ianuarie!
Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 20 Decembrie 2023
Adina0286, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 20 Decembrie 2023
Se va primi indemnizatie pana pe data de 10.01.2024, inclusiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de crestere a copilului marian_alin_07 marian_alin_07 Buna seara ! Sotia termina ccc pe 6 febroarie urmand ca pana pe 6 martie sa intru eu in ccc cand implineste copilul 2 ani ,daca sotia semneaza contract de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pana la 2 ani pentru tata danielaelenat danielaelenat Buna ziua!As dori si eu un raspuns daca se poate si anume : pe 26 ianuarie gemenii mei implinesc 2 anisori.Avand in vedere faptul ca tatal a intrat in concediu ... (vezi toată discuția)
Buna-ziua! urmeaza sa nasc in ianuarie, acum sunt in crestere ... Vln. Mada Vln. Mada Buna-ziua! Urmeaza sa nasc in Ianuarie, acum sunt in crestere copil (care va avea 1 an si 5 luni pe atunci). Primesc indemnizatie deoarece eram studenta in ... (vezi toată discuția)