avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Activitate Holom Roxana

Activitate Holom Roxana

Răspuns la discuția Decizie de imputare
Multumesc!
Buna ziua!

In ce conditii se realizeaza o decizie de imputare pentru un angajat care a furat din societate si ulterior nu s-a mai prezentat la serviciu? Care sunt pasii de urmat si conditiile ce trebuie indeplinite?

Multumesc frumos!
Buna ziua! In cazul unei salariate care s-a casatorit in data de 03.07.2020 si si-a schimbat numele, care este termenul de transmitere in Revisal a modificarii? Mentionez ca buletinul l-a adus abia astazi cu numele modificat. Stiu ca inainte termenul era de 20 de zile lucratoare... dar acum am gasit un document unde scrie ca transmiterea se face in 3 zile lucratoare...

Multumesc frumos pentru ajutor!
Răspuns la discuția Desfiintare post
Va multumesc frumos pentru ajutor!
Răspuns la discuția Desfiintare post
Multumesc frumos pentru raspuns! Am vazut pe site-ul Legislatia muncii faptul ca ar trebui sa se faca si un plan economic, care sa justifice luarea deciziei de a desfiinta postul, pe langa hotararea AGA... Ar trebui sa facem si asa ceva?
Buna ziua! Ma puteti ajuta, va rog, vrem sa desfiintam un post de muncitor necalificat conform art 65 alin (1) din codul muncii, datorita situatiei generate de COVID19. Care ar fi pasii care trebuie urmati? Multumesc frumos!