avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie de imputare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie de imputare

Buna ziua!

In ce conditii se realizeaza o decizie de imputare pentru un angajat care a furat din societate si ulterior nu s-a mai prezentat la serviciu? Care sunt pasii de urmat si conditiile ce trebuie indeplinite?

Multumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iulie 2020
Holom Roxana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Holom Roxana , utilizator 14:43, 22 Iulie 2020
Intrucat nu are angajament de plata semnat,conform Codului muncii, nu puteti decat prin instanta. Colegii avocati, va vor indruma,
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie calytul calytul Sunt angajat la serviciul impozite si taxe si mi se imputa mie suma deoarece s-a prescris.E vorba de o amenda din 2002. ce sa fac? (vezi toată discuția)
Decizie de imputare noiembriesm noiembriesm Va rog sa-mi spuneti pe ce acte sta o decizie de imputare, ca legislatie, ma intereseaza. Stiu ca nu poti sa-i opresti toti banii salariatului, ca sunt anumite ... (vezi toată discuția)
Retineri salariu mnd mnd Buna ziua, In CCM al firmei la care lucrez este stipulat ca \\\'\\\'angajatorul isi rezerva dreptul de a acorda anumite facilitati si avantaje salariatilor in ... (vezi toată discuția)