avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Activitate manu1995

Activitate manu1995

Buna ziua am o întrebare .mi sa anulat permisul de conducere. Am fost pe albac( cei care sunt din Cluj ) mi-au dat o foaie in care zice că sa anulat și pot să mă reapuc de școală de șoferi. Am făcut dosarul .analizele am fost in audiență și de acolo au zis că nu pot decât anul viitor pentru că mai am o pedeapsă complementară de interzicerea de a conduce 3 ani .întrebarea este nu pot face nimic în privința asta???
nu am nici o sansa sa imi pot recupera permisul mai repede ?????
Aplică pe lângă pedeapsa principala, pedeapsa complementară constând în interzicerea dreptului de a conduce vehicule categoria A, B, C, D, având dreptul de a conduce vehicule din categoria A1 şi B1., prev. de art. 66 alin. 1 lit. i) C.pen., pe o durată de 3 ani, care se execută conform art. 68 alin. 1 lit. b) C.pen. de la rămânerea definitivă a hotărârii. Interzice inculpatului următoarele drepturi, ca pedeapsă accesorie interzicerea dreptului de a conduce vehicule categoria A, B, C, D, având dreptul de a conduce vehicule din categoria A1 şi B1., prev. de art. 66 alin. 1 lit. i) C.pen. Pe durata suspendării sub supraveghere a pedepsei închisorii, suspendă executarea pedepselor accesorii menţionate. În baza art. 91 alin. (4) C. pen. atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 96 C. pen. În baza art. 274 alin. (1) C. proc. pen. obligă pe inculpat la plata sumei de 600 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 13.07.2020 oare as putea sa ma reinscriu???????????
buna ziua daca se poate o intrebare am permisul suspendat .am facut munca in folosul comunitati si reintregrare in societate .din suspendare a trecut un an din trei . 1 cand as putea sa ma reapuc de scoala de soferi 2 cand as primi permisul ?am voie sa conduc pe parcursul suspendari?
Răspuns la discuția de la data asta inca 3 ani
pai a zis ca a mai avut cazuri si a iesit bine ca stie el ce face ,de merg la mai multi toti is specalisti ,si chiar as dori sa pot primi amanare aplicare pedeapsa ,stiti dumneavoastra pe cineva din cluj care poate sa ma ajute?
Răspuns la discuția de la data asta inca 3 ani
pai nu stiu ce sa zic ,avocatul parca pare ca nu stie ce se intampla daca dumneavoastra ati mai avut caz de genu ce ati facut?
Răspuns la discuția de la data asta inca 3 ani
am luat avocat si cu aparare am luat sentinta asta ,am dus caracterizare de la primar ,preot ,de la locul de munca ,am dus contractul de munca pe peroada nederminata am dus diplomele .acuma am facut apel sa merg la curtea de apel cluj ,puteti sa imi spuneti ce ar trebui sa mai fac ca sa imi scada din sentinta ca sa fac ,precizez ca sunt la prima abatere

13.07.2020
Ora estimata: 10:10
Complet: P1
Tip solutie: Condamnare
Solutia pe scurt: În baza art. 336 al.(2) din Codul penal, cu aplicarea art.396, al.10 Cod Proc Pen, condamnă pe inculpatul MAN RAUL SEBASTIAN, , la o pedeapsă de 2 an inchisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se afla sub influenta unor substanţe psihoactive. În baza art. 91 C. pen. dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 3 ani, conform dispoziţiilor art. 92 C. pen. În baza art. 93 alin. (1) C. pen. obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 93 alin. (2) C. pen. obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere sa execute urmatoarele obligatii: b) sa frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare sociala derulate de catre serviciul de probatiune sau organizate in colaborare cu institutii din comunitate În baza art. 93 alin. (3) C. pen. obligă inculpatul ca pe parcursul termenului de supraveghere, condamnatul va presta o munca neremunerata in folosul comunitatii, la dispoziţia primăriei Gherla sau Fizesul Gherlii, pe o perioada de 60 de zile, afara de cazul in care, din cauza starii de sanatate, nu poate presta aceasta munca. Aplică pe lângă pedeapsa principala, pedeapsa complementară constând în interzicerea dreptului de a conduce vehicule categoria A, B, C, D, având dreptul de a conduce vehicule din categoria A1 şi B1., prev. de art. 66 alin. 1 lit. i) C.pen., pe o durată de 3 ani, care se execută conform art. 68 alin. 1 lit. b) C.pen. de la rămânerea definitivă a hotărârii. Interzice inculpatului următoarele drepturi, ca pedeapsă accesorie interzicerea dreptului de a conduce vehicule categoria A, B, C, D, având dreptul de a conduce vehicule din categoria A1 şi B1., prev. de art. 66 alin. 1 lit. i) C.pen. Pe durata suspendării sub supraveghere a pedepsei închisorii, suspendă executarea pedepselor accesorii menţionate. În baza art. 91 alin. (4) C. pen. atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 96 C. pen. În baza art. 274 alin. (1) C. proc. pen. obligă pe inculpat la plata sumei de 600 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 13.07.2020.
Document: Hotarâre 864/2020 13.07.2020
Răspuns la discuția camera preliminara
cam cat timp dureaza sa fi chemat in fata judecatorului cand e gata camera preliminara si ce conditi ar mai trebui sa indeplinesti pe langa cele de baza sa primesti renuntarea aplicari pedepsei
Răspuns la discuția camera preliminara
dar judecatorul din camera preliminara doar verifica dosarul ???nu poate sa si dea un verdict?
si atunci in data de 17 02 2020 trebuie sa merg la judecatorie ????