avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua am o întrebare .mi s-a anulat permisul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua am o întrebare .mi s-a anulat permisul de conducere. ...

Buna ziua am o întrebare .mi sa anulat permisul de conducere. Am fost pe albac( cei care sunt din Cluj ) mi-au dat o foaie in care zice că sa anulat și pot să mă reapuc de școală de șoferi. Am făcut dosarul .analizele am fost in audiență și de acolo au zis că nu pot decât anul viitor pentru că mai am o pedeapsă complementară de interzicerea de a conduce 3 ani .întrebarea este nu pot face nimic în privința asta???
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 19:50, 20 Ianuarie 2022
Buna seara!
Din pacate nu aveti ce face.
Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre interzicearea dreptului de a conduce si anularea permisului florentin29 florentin29 Buna seara, Revin dupa ceva timp,va rog sa imi spuneti care este diferenta dintre cele 2 cazuri.Anularea permisului stiu ce presupune,dilema mea este ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am condus fara permis si instanta a hotarat 9 luni ... Stef.Ice Stef.Ice Buna seara. Am condus fara permis si instanta a hotarat 9 luni de inchisoare pedeapsa principala. S-a dispus amanarea aplicarii pedepsei cu supravegherea pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua daca se poate o intrebare am permisul suspendat .am ... manu1995 manu1995 buna ziua daca se poate o intrebare am permisul suspendat .am facut munca in folosul comunitati si reintregrare in societate .din suspendare a trecut un an din ... (vezi toată discuția)