avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara. Am condus fara permis si instanta a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara. Am condus fara permis si instanta a hotarat 9 luni ...

Buna seara.
Am condus fara permis si instanta a hotarat 9 luni de inchisoare pedeapsa principala.
S-a dispus amanarea aplicarii pedepsei cu supravegherea pe termen de 2 ani.
Mentionez ca abia acum 2 zile am primit hotararea judecatoreasca.

Nu s-a impus interzicerea conducerii vreunui vehicul.
Doresc sa stiu peste cat timp voi putea da de permis.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Stef.Ice , utilizator 21:25, 22 Septembrie 2021
După ce rămâne hotărârea definitiva, mergeți la politie și vi se restituie permisul.
~ Conținut șters la cerere ~
Ce spuneti dvs se aplica doar in cazul unei condamnari, in cazul de fata este vorba de amanarea aplicarii pedepsei.

PAUL777 a scris:

La un an de la rămânerea definitivă a hotărârii judecătorești. În septembrie anul viitor.

Nu am avut permis de conducere,asta este ideea.Nu am avut permis de conducere in viata mea.
Si hotararea a fost amanrea aplicarii pedepsei.
Sa inteleg ca,cazierul meu este curat si pot sa ma inscriu la scoala de soferi?
Sau ttebuie sa astept cei 2 ani de supraveghere?
Va puteți înscrie.

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis,punerea in circulate un autovehicol ne inmatriculat cu numere false Bosanceanu Bosanceanu Buna seara , am un dosar in faza de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, ... (vezi toată discuția)
Cand pot da de permis? Daniel97 Daniel97 Buna an data de 20/aprilie /2019 o să mi se închidă dosarul întrebare oare as putea acuma sa ma înscriu la scoala de soferi Am avut 2 ani supraveghere. (vezi toată discuția)
Interzicerea unor drepturi nelx nelx Dacă am primit că pedeapsa interzicerea de a conduce pe o perioada de 3 ani,ce se întâmplă cu permisul?Trebuie să fac din nou școală de soferi ? (vezi toată discuția)