avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Activitate Roza3

Activitate Roza3

Răspuns la discuția Apel termen
Am nevoie de un raspuns urgent ,multumesc
Discuție Apel termen
Buna seara concubinul meu este intr un dosar d proximitate trafic d minor este a 4 amânare la Apel la Ploiești trebuia sa aiba pe dată 18.02.2020 si sa amânat pt data de 25.02.2020 tip solutie rezoluție si termen intermediar ce inseamna asta o fi ultimul termen???A avut avocată dar acum are din oficiu condamnarea o are d 5 ani si 6 luni multumesc
Răspuns la discuția Apel amanare
Multumesc mult
Răspuns la discuția Apel amanare
Este vorba despre un dosar de 5 ani care se judecă de 1 an si jumatate, sunt 20 de martori în proces el fiind complice sunt 3 inculpați la unu ia dat in libertate ,si comcubinului si varului sau cate 5 ani si 8 luni ca sunt recidivisti, ma intereseaza daca se poate da achitare,ca avocatul zice ca da apoi mai cere niste bani ne duce cu zaharelul,multumesc mult
Discuție Apel amanare
Buna seara concubinul meu a avut Apelul a avut avocat plătit si ii sa amânat din nou pe dată de 20 ianuarie 2020,a fost a 2 înfățișare a Apelului si din ce am inteles avocatul a cerut rejudecarea dosarului, si sa amânat ca nu a fost partea vătămate,acum avocatul lui a zis ca sar putea sa i dea achitare ,se poate fapta este de 5 ani si procesul de 1 an si jumatate trafic de minori ,de si are minuta este recidivist,multumesc
Răspuns la discuția Apel-amanare
Azi avocatul din oficiu ia spus că se amână,la întrebat dacă isi schimba declarația si el a spus că nu a solicitat un termen in ianuarie si i la refuzat ,spunând că pe dată d 16 decembrie si sa vina cu avocat,deși el avea avocat din oficiu
Răspuns la discuția Apel-amanare
Am inteles ,multumesc din suflet, asta înseamnă că pe 16 decembrie cand va avea urmatorul termen il poate aresta ,sau sa i se emite mandatul de arestare, el a pus la dosar azi actele medicale Dar nu ia spus nimic ,nimeni doar ca urmatorul termen este pe 16 decembrie la ora 13.
Discuție Apel-amanare
Buna ziua concubinul meu azi a avut Apelul i sa amânat pe dată de 16 decembrie, el cerând cu avocatul din oficiu un termen mai lung ,decât cel pe 16 decembrie, azi fiind primul termen la Apel luna viitoare il poate aresta,ca din ce a inteles Apelul are doar 2 termene ,lui i sa prelungit controlul judiciar d p dată d 14 noiembrie încă 60 zile,multumesc mult
Răspuns la discuția Arestare apel
El vrea sâmbătă sa se interneze ,cum mai anunță instanță daca el pe data de 25 noiembrie are instanta ,el vrea sa nu se prezinte si sa anunte sectia d poliția unde semnează pt control judiciar ,are avocat din oficiu si nu are numărul avocatului,multumesc mult
Răspuns la discuția Arestare
Multumesc mult Domnu Avocat dar el are avocat din oficiu,si pe portal scrie dată de 25 noiembrie-amână cauza.