avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Apel amanare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Apel amanare

Buna seara concubinul meu a avut Apelul a avut avocat plătit si ii sa amânat din nou pe dată de 20 ianuarie 2020,a fost a 2 înfățișare a Apelului si din ce am inteles avocatul a cerut rejudecarea dosarului, si sa amânat ca nu a fost partea vătămate,acum avocatul lui a zis ca sar putea sa i dea achitare ,se poate fapta este de 5 ani si procesul de 1 an si jumatate trafic de minori ,de si are minuta este recidivist,multumesc
Cel mai recent răspuns: Roza3 , utilizator 19:36, 20 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Este vorba despre un dosar de 5 ani care se judecă de 1 an si jumatate, sunt 20 de martori în proces el fiind complice sunt 3 inculpați la unu ia dat in libertate ,si comcubinului si varului sau cate 5 ani si 8 luni ca sunt recidivisti, ma intereseaza daca se poate da achitare,ca avocatul zice ca da apoi mai cere niste bani ne duce cu zaharelul,multumesc mult
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut! sunt un om simplu și fără studii juridice și va ... Adrian Dumitru 408 Adrian Dumitru 408 Va salut! Sunt un om simplu și fără studii juridice și va cer și de aceasta dată părerea dvs. Urmăresc de ceva timp un proces(derularea lui),și am ... (vezi toată discuția)
Pot primi pedeapsa cu suspendare?? gheorghitabogdan gheorghitabogdan Buna ziua...am si eu o intrebare la care va rog foarte frumos sa ma ajutati...Am primit 4 ani de inchisore pentru trafic de persoane si trafic de ... (vezi toată discuția)
Reducerea pedepsei aleale88 aleale88 proxenetismul (art. 329 C.p.) LEGEA 678/2001, ART.12 Stadiu procesual: Apel ,03.07.2013 Ora estimata: 09:00 Complet: Apel ( vară ) Tip solutie: Amână ... (vezi toată discuția)