avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate sandel1

Activitate sandel1

Buna ziua . Ma si eu o problema cu eos ksi romania am luat un credit de nevoi personale in valuare de 5000 lei in anul 2003 in anul 2004 am avut o neintelegere cu sotia si am divortat. Ne-am inteles ca ea sa achite 1500 lei iar eu restul eu am achitat partea mea si a mai ramas de achitat cei 1500 lei am vb cu ea si mia confirmat ca achita diferenta ramasa dar nu a achitat nimic in 2006 am inteles ca ar fi achitat bcr asigurari diferenta de vreo 1500 lei in anul 2008 prin aprilie mia venit la servici poprire pe statul de plata (150 lei reprezentnd datorie catre bcr asigurari)pe suma totala de 1800 lei . In urma cu vreo 2luni mia venit o somatie de plata de 2400 lei emisa de eos ksi romania am sunat la ei si mi-a spus ca aceasta suma reprezinta dosare de daune pe care trebuie sa le platesc , daca nu platesc vine cu executorul silit si ma executa mam speria si am achitat 100 lei .intrebarea este de ce trebuie sa platesc cei 2400 lei cand mie mi se trage din salariu datoria catre bcr asigurari? Va multumesc

:rtfm: Va rog nu mai redactati mesajele astfel incat sa fie greu de citit (cu litere de tipar, fara spatii si aliniate). Asta pentru a fi parcurs usor de cat mai multi useri, asa incat sa va raspunda cat mai multi.
Va multumesc pentru intelegere.
Răspuns la discuția daune morale - penal
buna la toata lumea . am si eu o intrebare poate ma ajuta cineva cu un raspuns . un coleg de munca a facut un imprumut la bcr da 50miil lei in 2003 urmand sa ii achite in trei ani . adica in 2006 . el achitat ratele pana in 2005 dupa care a intrat intrun necaz ff mare si nu a mai putut sa achite ratele . un 2007 asigurarea pe care o avea ia platit diferenta adica 15mill ramase . si ia facut poprire pe salariu . dupa un timp de vreo 5 luni ia mai venit de plata 24mill lei reprezentand daune morale . intrebarea este . asigurarea are dreptul sa ceara daune morale fara sa se judece un proces ceva?va rog care stie sa imi dea un raspuns?
Răspuns la discuția alcool la volan
va multumesc foarte mult .pentru ajutor.
am si eu o un intrebare. am fost chemat la politie in legatura cu dosarul penal care a fost facut in cazul alcool la volan [mentionez ca in sange a iesit 090.] iar politia a propus sanctionare administrativa. intrebarea este . am vreo sansa sa scap cu amenda la procuror? va multumesc
din momentul in care am fost oprit de politie si momentul recoltarii sangelui au trecut 2 ore iar in procesul verbal de recoltare nu se face nici o referire la a 2 proba . vrea sa precizez ca nu am avut nici un accident...ce pot sa fac sa fie bine sa scap vreo amenda ? va multumesc mult
nu se poate gasi un motiv sa cer recalcularea alcolemiei?
dar de ce nu se poate nu am dreptul sa cer o recalculare?
mam referit daca am dreptul sa cer o recalculare si nu cred ca e necesar o teleportare dar daca asa gandesti tu mai bine nu raspunde
Discuție alcool la volan
buna am si eu o intrebare. am fost oprit de politie in data de 18 ora 2 si am fost testat si mia iesit 041 in arerul experat am fost dus la spital pt probe biologice si dupa 2 saptamani au venit rezultatele adica 090 in sange . intrebarea este ..daca mai pot cere o a 2 proba biologica mentionez ca nu mi sa cerut a doua proba la spital... va multumesc