avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcool la volan

buna am si eu o intrebare. am fost oprit de politie in data de 18 ora 2 si am fost testat si mia iesit 041 in arerul experat am fost dus la spital pt probe biologice si dupa 2 saptamani au venit rezultatele adica 090 in sange . intrebarea este ..daca mai pot cere o a 2 proba biologica mentionez ca nu mi sa cerut a doua proba la spital... va multumesc
Cel mai recent răspuns: sandel1 , utilizator 23:06, 13 August 2008
sandel1 a scris:

buna am si eu o intrebare. am fost oprit de politie in data de 18 ora 2 si am fost testat si mia iesit 041 in arerul experat am fost dus la spital pt probe biologice si dupa 2 saptamani au venit rezultatele adica 090 in sange . intrebarea este ..daca mai pot cere o a 2 proba biologica mentionez ca nu mi sa cerut a doua proba la spital... va multumesc

Numai daca te teleportezi in data de 18 orele 3.
mam referit daca am dreptul sa cer o recalculare si nu cred ca e necesar o teleportare dar daca asa gandesti tu mai bine nu raspunde
Nu se poate, Cioan v-a raspuns doar.
dar de ce nu se poate nu am dreptul sa cer o recalculare?
nu se poate gasi un motiv sa cer recalcularea alcolemiei?

Alte discuții în legătură

Ce se poate întâmpla dacă inițial am fost testat cu etilotestul, dar ulterior am refuzat recoltarea de probe biologice? Adrian Chisiu Adrian Chisiu daca nu am fost testat cu etilotestul inițial , dar ulterior am refuzat recoltarea de probe biologice , ce se inatmpla ? (vezi toată discuția)
Dosar penal - alcoolemie 1,18 in aerul expirat mary12345 mary12345 am nevoie de niste raspunsuri si sfaturi sambata noaptea am fost oprit de catre echipajul de politie,veneam de la discoteca unde am consumat bauturi ... (vezi toată discuția)
Accident rutier (sub influenta bauturilor alcoolice) Lepy Lepy buna. azi dimineata am fost implicat intr-un accident rutier avariind 2 autoturisme. Problema e legata de faptul ca am consumat bauturi alcoolice iesind la ... (vezi toată discuția)