avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Activitate Adyy0102

Activitate Adyy0102

Bună seara. Am o autorizație de construcție care a fost prelungita o data, iar primăria mi-a spus ca am nevoie de alta autorizație. Arhitectul mi-a făcut documentația pentru noua autorizație doar ca devizul cuprindea valoare întregului proiect deși eu realizasem aprox 40%. Am achitat taxele la primărie pentru valoarea întregului fără ca cineva sa îmi spună ca devizul trebuia făcut doar pentru ce mai era de construit. Cum. Îmi pot recupera banii de la primărie. Multumesc
Bună seara... Contractul a fost încheiat în numele meu(pers fizica)... Pe 01.10.2020 am semnat un contract adițional cu termen 1 luna sa finalizeze lucrările după care acum aflu de pe MFINANTE ca firma și-a suspendat activitatea pe data de 25.09.2020 adică acum 1 săptămâna... Căror orgne trebuie sa ma adresez?

Cristina Filimon a scris:

Contractul a fost încheiat în numele dumneavoastră, de persoană fizică, sau între două societăți/doi profesioniști?
Mă gândesc că poate aveți o șansă de a încerca o reclamație la ANPC dacă sunteți persoană fizică. Dar asta depinde foarte-foarte mult de contract, de adiționale și de ceea ce invocă constructorul.
Mai degrabă aș recomanda o acțiune în răspundere civilă contractuală.

Bună ziua... Unde as putea reclama o firma de construcții ca nu a terminat construcția conform contractului de prestări servicii... Pana acum am făcut 3 acte adiționale de prelungire a lucrărilor dar acum nu mai vrea sa vina la treaba... Zice ca a băgat prea mulți bani în casa deși conform contractului am respectat suna și termenele de plata

Discuție Credit ipotecar
Buna ziua...sotia mea poate face credit ipotecar sa cumpere apartamentul unde suntem proprietari: eu si mama mea?
Răspuns la discuția Credit ipotecar
Are sens pt ca dacă fac credit ipotecar pe întreg apartamentul mama obține mai mulți bani... E posibil?
Discuție Credit ipotecar
Bună ziua. Vreau sa achiziționez apartamentul cu credit ipotecar unde suntem 3 mostenitori, eu avand o cota de 3/8.pot vinde cota mea unuia din ceilalți mostenitori ca apoi eu sa fac credit ipotecar și sa achiziționez întreg apartamentul?
Buna seara.am cumparat o masina cu numere roșii cu volan pe dreapta.pe data de 26.10.2016 am obținut certificatul si cartea de la RAR.pe data de 8.11.2016 adica la 2 aptamani masina a fost data furata.3 ani mai târziu am vrut sa merg la chisinau,la vama SCULENI moldoveni mi.au confiscat masina pt ca are alertă de la interpol manchester.ce sanse am sa primesc masina inapoi,ce e de facut?