avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina declarată furata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina declarată furata

Buna seara.am cumparat o masina cu numere roșii cu volan pe dreapta.pe data de 26.10.2016 am obținut certificatul si cartea de la RAR.pe data de 8.11.2016 adica la 2 aptamani masina a fost data furata.3 ani mai târziu am vrut sa merg la chisinau,la vama SCULENI moldoveni mi.au confiscat masina pt ca are alertă de la interpol manchester.ce sanse am sa primesc masina inapoi,ce e de facut?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2019
Adyy0102, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:17, 20 Noiembrie 2019
Va confruntati cu situatie delicata care implica mult interes din partea dv cu autoritatile
Exista mii de astfel de situatii care treneaza datorita lendorii cu care se misca autoritatile
Masina eventaul o puteti recupera numai dupa solutionarea verificarilor care pot dura mai multi ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demersuri restituire masina confiscata goina4444 goina4444 buna,am cumparat o masina in anul 2012 la inceput,cu numere rosii scoase in romania la un birou de copiat acte am facut cvc si dupa vreo 2 luni am fost cu ... (vezi toată discuția)
Mașină cumpărată cu acte în regulă, dar dovedit a fi furată și confiscată în rep. moldova - recuperare mariaflondor mariaflondor Buna seara, Am cumparat acum un an o masina din Austria dar era înmatriculata în Elvetia , am achitat suma de 5.500€ ,s-a realizat un contract de ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina furata ! liv.savu liv.savu Buna seara ! Ma confrunt cu o problema foarte delicata si am nevoie de niste sfaturi de la persoane specializate . Am cumparat o masina , care in urma ... (vezi toată discuția)