Buna seara,
Am cumparat acum un an o masina din Austria dar era înmatriculata în Elvetia , am achitat suma de 5.500€ ,s-a realizat un contract de vanzare-cumpărată si apoi masina a fost adusă în România pe platforma! Imediat am inceput si procedurile de înmatriculare,devamare,RAR... Totul a decurs cum trebuie, am mers cu ea in Republica Moldova fără nici o problemă , de 10 luni decand sunt proprietarul mașinii am mers din NOU în Republica Moldova și acolo ,,surpriza,, ne-au confiscat masina la vama din Moldova fiindca este dată în interpol de statul Elvețian! Desigur ca am contactat un avocat de acolo cate nu a reușit să ne ajute ca masina oricum va fi returnată! Am cheltuit 9000€ cu această masina ,,mult dorita,, ! Credeți că ne-ar putea ajuta cumva statul Român?
Nu sunteti singuru in aceasta situatie neplacuta
Statul roman la cererea dv poate demara procedura de contactare autoritati implicate
Este procedura complexa,de durata deoarece tine de birocratia autoritatilor
Sunt mii de astfel de situatii,care treneaza in solutionare de ani de zile
Daca nu va implicati dv sa desfasurati acte si actiuni catre autoritati,sa solicitati periodic urgentarea solutionarii nu aveti sanse sa solutionati rapid