avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Am o autorizație de construcție care a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Am o autorizație de construcție care a fost prelungita ...

Bună seara. Am o autorizație de construcție care a fost prelungita o data, iar primăria mi-a spus ca am nevoie de alta autorizație. Arhitectul mi-a făcut documentația pentru noua autorizație doar ca devizul cuprindea valoare întregului proiect deși eu realizasem aprox 40%. Am achitat taxele la primărie pentru valoarea întregului fără ca cineva sa îmi spună ca devizul trebuia făcut doar pentru ce mai era de construit. Cum. Îmi pot recupera banii de la primărie. Multumesc

Alte discuții în legătură

Casa fara autorizatie de constructie cohmana cohmana Salut,soacra mea ne-a facut o donatie de 300 mp pe care se afla casa ei si inca o anexa in fata in care locuiam noi,in 2008 era teren extraviran si nu era cu ... (vezi toată discuția)
Calcul taxa ac mcasa mcasa Buna ziua Am platit taxa AC la primaria Baragadiru cea calculata de arhitectul sef. la depunera actelor pentru scoaterea AC-ului. La incheierea lucrarilor ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cand expira un puz in baza caruia nu s-a construit nimic Andr@ Andr@ Buna ziua, Am o intrebare referitoare la ce se intampla cand expira un PUZ in baza caruia nu s-a construit nimic. Situatia este in felul urmator: - am ... (vezi toată discuția)