avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Activitate Florentinastefan

Activitate Florentinastefan

Bună ziua Se indexeaza pensiile de la 1 ianuarie 2025?
Bună ziua Am lucrat 17 ani în Rompetrol gr 1 munca și 17 ani în Italia cu ce pensie pot ieși?
Am lucrat 17 ani în Rompetrol grupa de munca și 17 ani în Italia cu ce pensie pot ieși
Bună ziua. Doresc sa ma lămuriți cu următoarea problema Sunt nascuta în 18 01 1964 Am lucrat 20 ani la Rompetrol din care 13 ani grupa2 de munca Am făcut pauza 6 ani și din 2011 pana în 2020 am lucrat ca bugetar Când am dreptul sa beneficiez de pensie normala. Va multumesc
Bună ziua Sunt nascuta în 18 01 1964 Anul acesta în august am dreptul la pensie parțial anticipata cu29 ani de munca din care 13 ani grupa 2 de munca Dacă accept pensia parțial anticipata când pot avea dreptul la pensie întreaga adică pensie normala la limita de varsta Va multumesc
Bună seara Se poate cumpăra un imobil dacă proprietarul (vânzătorul) a avut semnat un precontract anterior cu un avans primit dar cumpărătorul nu a respectat data din precontract data fiind pe 31 iulie 2020 Acum fostul cumpărător a deschis proces de judecata Are fostul cumpărător șanse sa câștige?
Discuție Izolare
Bună ziua Soțul meu sosește în tara din voiaj (navigator) peste o săptămână trebuie sa stea în izolare.? Vine din Rusia Va mulțumesc!!
Răspuns la discuția Permis auto
Multumesc
Discuție Permis auto
Bună ziua Am o intrebare Dacă mi s-a reținut permisul auto ptr 30 de zile trebuie sa mai dau textul 13 din 15 întrebări? Va multumesc
Discuție Șomaj tehnic
Bună, ziua. Salariul meu brut este de3270 Ce venit net îmi revine din
în șomaj tehnic Va mulțumesc!!!