avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua Cât mai primesc la pensie dacă am mai ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua Cât mai primesc la pensie dacă am mai lucrat încă ...

Bună ziua Cât mai primesc la pensie dacă am mai lucrat încă 2 ani și 4 luni cu salariu minim pe economie după ce am ieșit la pensia de drept Va mulțumesc!!
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 12:57, 25 Februarie 2025
Aproximativ 75 lei/luna.
Aproximativ 80 - 90 lei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat este somajul ! ContSters79307 ContSters79307 Buna ziua ! Sunt in somaj din 25.12.2008 si abia pe 19.03.2009 am primit indemnizatia de somaj retroactiv. Pe cupon scrie ca indemnizatia de somaj este in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua cat de mult conteaza la calcularea pensiei ultimul ... Kyrcea Kyrcea Buna ziua Cat de mult conteaza la calcularea pensiei ultimul an lucrat cu salariu mediu sau minim pe economie? De exemplu: Daca in ultimii 5 ani am lucrat ... (vezi toată discuția)
Sub pensia minima garantata dupa 17 ani de munca? sorina_h2004 sorina_h2004 Buna ziua, Doresc sa va intreb daca o persoana iesita la pensie la limita de varsta cu o vechime de 17 ani si 4 luni poate avea pensia de 330 lei,adica sub ... (vezi toată discuția)