O mama are mult de lucru intro casa, incepand de la mancarea familiei, curatenie si ingrijire copil. Daca are probleme de sanatate cu copilul are si mai mult. Nu stiu daca veti face fata cu lucrul la domiciliu daca nu aveti un spatiu adecvat special amenajat.
Nu prea am de lucru pt ca locuiesc cu cumnata mea care face tot(pt ca asa am facut si eu cand a nascut ea) si ma mai ajuta si sotul.Practic nu fac nimic decat sa am grija de copil.Si probleme de sanatate slava domnului bebe nu mai are
Care este motivatia vointei de a lucra la domiciliu ? Ca sunteti intro situatie dificila financiar sau ca pur si simplu simtiti nevoia unui angajament care sa va imbunatateasca nivelul de trai ?
Ambele.Am nevoie si de bani(se stie cred ca un copil e destul de costisitor de crescut),dar simt nevoia sa fac ceva ,simt nevoia unui angajament dar pentru ca asta m-ar ajuta sa ma destind.
Expresia "ma descurc cu orice indiferent de domeniu " nu e prea incurajanta pentru un angajator.
Un angajator vrea sa auda: stiu sa fac asta foarte bine, asta stiu dar nu prea bine ca am lucrat doar atatea luni.."
Stiu asta,dar ar dura prea mult ca sa scriu asa pt ca stiu sa fac de toate : de la contabilitate,gestiune,vanzare,facturare,receptie marfa pana la curatenie si aranjarea produselor in rafturi.
Locuiesc in Bucuresti.