avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate emanuel1968

Activitate emanuel1968

thelast a scris:

Buna ziua,
As dori si eu sa stiu cum se poate face sa se anuleze acordul de primire in spatiu, deoarce am ajutat si eu un prieten si acuma vad ca deja imi vin amenzi de ciruculatie (avand in vedere ca el si-a luat si permisul pe adresa din buletin) si a inregistrat/inmatriculat si o masina pe adresa mea. NU se poate face nimic ca sa nu poata sa se mai intample asa ceva?
Adica acuma eu trebuie ne-aparat sa stau cu el pe cap 10 ani? (fictiv pe cap, pentru ca el nu a locuit la adresa din buletin nici macar 1 zi).
Va multumesc
Buna ziua ,

Ma confrunt cu o problema legata de dreptul de proprietate asupra unui teren.Mai exact : bunica a cumparat in anul 1974 un imobil cu o suprafata de 344 mp. de teren.In fapt a detinut pe langa aceasta suprafata inca 700 mp.teren.Aceasta suprafata de teren nu a fost declarat la fisc pentru ca acesta nu a acceptat declaratia .Inainte ca bunica sa decedeze a fost deschis un proces de uzucapiune , proces care a fost respins in faza de recurs cu sentinta definitiva si irevocabila .
Mostenitori vor sa vanda terenul , astfel incat au inceput si procedura de intabulare.
Cand s-a venit pentru masurarea terenului , inginerul ne-a spus ca nu poate face masuratorile pentru ca terenul este mai mare .Nu i-am solicitat si includerea suprafetei de teren de 700 mp. , logic, ci numai cei 344 mp. care apar in actul de vanzare cumparare .A spus ca este imposibil pentru ca nu poate face delimitarea avand in vedere ca toata suprafata este ingradita .
Ce posibilitati exista in momentul de fata pentru a rezolva aceasta problema ? Va multumesc.
Răspuns la discuția aur confiscat
Multumesc pentru raspuns .
Vreau sa specific ca nici greutatea nu este mentionata in P.V. , ci numai numarul , respectiv 71 buc.
Discuție aur confiscat
Buna ziua,

Tatalui meu i-au fost confiscate , in anul 1954 , un numar de 71 de monezi de aur .
In procesul verbal de confiscare nu se specifica tipul acestor monezi , mentionandu-se numai "diferite emisiuni"
In anul 2003 am intentat un proces Banci Nationale care nu s-a finalizat datorita faptului ca mi s-a cerut sa fac dovada tipului monezilor.Dosarul s-a perimat .
Intrebarea mea este in ce masura chiar se poate face ceva , avand in vedere ca altor persoane li s-a restituit aurul confiscat .
Multumesc.