-nu mi s-a dat nici un exemplar cand am vizionat casa, nici macar nu m-a dus el la casa,ne-am intalnit in fata portii, mi-a spus ca agentia are contract cu proprietarul si noi nu trebuie sa platim nimic,
-contractul de vizionare nu are termen de valabilitate,este trecuta doar data vizionarii
-proprietarul este un cetatean strain,iar la vizionare a fost prezenta o prietena a dansului(care nu avea nici o imputernicire din partea proprietarului, asta am aflat acum,de la agentie ni s-a spus ca este imputernicita de proprietar sa vanda casa), iar acea prietena este trecuta in antecontract ca fiind promitent-vanzator, dar nu este trecuta calitatea pe care o are dansa,
-in antecontract scrie ca agentia va percepe penalitati de 1% pentru fiecare zi de intarziere,pe langa acel comision.
Buna ziua,
Am semnat un contract de vizionare cu o agentie imobiliara,contract care la data semnarii nu era trecut nici un fel de comision,agentul spunandu-mi ca nu ma costa nimic,dar ca asa se procedeaza,mentionez ca acel contract a fost scris intr-un singur exemplar care a ramas la agent.Toate bune si frumoase pana in momentul cand trebuia sa semnam vanzarea-cumpararea la notar, atunci agentia imi cere sa platesc comisionul de 3% din pret de vanzare, eu refuzand,imi spun ca trebuie sa platesc deoarece am semnat contractul de vizionare si imi aduce o copie pe care surpriza, era trecut acel comision de 3%. Ce fac in aceasta situatie? Cui ma pot adresa? Cei de la agentie spun ca ma dau in judecata.
Buna ziua.
Am avut concediu medical din data de 15.04.2011 pana in 07.05.2011,din care 7 zile internata,la reintoarcerea in activitate am avut neplacuta surpriza sa constat ca -pe luna aprilie am 2 zile lipsa la servici nemotivate,
-si din concediul odihna ramas pe acest an mi se vor lua 2 zile, pe motiv ca am avut CM mai multt de 7 zile consecutiv.
Intreb : este legal acest lucru?
referatul este din data de 26.10,iar eu am aflat de el abia ieri cand mi s-a inmanat convocarea
nu am mai avut alte sanctiuni,dar la noi si daca nu dai buna ziua ti se ia 10%din salariu pe 1 luna,asa ca ma pot astepta la orice
mentionez ca acel dulap in mod normal este prevazut a fi inchis dar incuietoarea este defecta prin urmare....cine ar trebui sanctionat(toti sefii stiu de defectiune)