M-am dus la IPJ Ilfov sa imi scot cazierul si imi zice nenea de acolo ca nu mi-l poate da pe loc pentru ca am probleme la cazier si m-a amanat o saptamana.
Acum din ce stiu eu despre mine: in '97 , minor fiind, am savarsit o infractiune de furt.Asta stiu ca nu apara in cazier, mai departe... Intre timp am avut permisul suspendat 3 luni pt bautura, dar fara amenda penala. Am avut o firma care nu a avut activitate si a fost dizolvata prin hot. judecatoreasca. Si sunt intarziat si cu niste rate la banca.
Care ar fi problema cazierului la mine? Ca nu inteleg...
M-am dus la IPJ Ilfov sa imi scot cazierul si imi zice nenea de acolo ca nu mi-l poate da pe loc pentru ca am probleme la cazier si m-a amanat o saptamana.
Acum din ce stiu eu despre mine: in '97 , minor fiind, am savarsit o infractiune de furt.Asta stiu ca nu apara in cazier, mai departe... Intre timp am avut permisul suspendat 3 luni pt bautura, dar fara amenda penala. Am avut o firma care nu a avut activitate si a fost dizolvata prin hot. judecatoreasca. Si sunt intarziat si cu niste rate la banca.
Care ar fi problema cazierului la mine? Ca nu inteleg...
Mitica si Corina - sot si sotie. Au o fiica de care nu mai stiu nimic (nici macar daca mai este in viata, ultima oara,acum 10 ani, se afla prin America Centrala). Corina a decedat. Mitica vrea sa faca succesiunea, dar nu o poate gasi pe fata lui. El doreste ca apartamentul sa ii ramana integral lui. Nu mai sunt alti mostenitori. Poate face succesiunea fara fata lui? Ce se intampla in cazul asta?