avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme cazier

M-am dus la IPJ Ilfov sa imi scot cazierul si imi zice nenea de acolo ca nu mi-l poate da pe loc pentru ca am probleme la cazier si m-a amanat o saptamana.
Acum din ce stiu eu despre mine: in '97 , minor fiind, am savarsit o infractiune de furt.Asta stiu ca nu apara in cazier, mai departe... Intre timp am avut permisul suspendat 3 luni pt bautura, dar fara amenda penala. Am avut o firma care nu a avut activitate si a fost dizolvata prin hot. judecatoreasca. Si sunt intarziat si cu niste rate la banca.
Care ar fi problema cazierului la mine? Ca nu inteleg...
Cel mai recent răspuns: tatatta , utilizator 22:17, 27 Iunie 2008
Ceea ce apare in cazierul judiciar este ca urmare a unui dosar penal.....daca de-a lungul timpului aveti cunostinta ca vi s-a intocmit un dosar penal...pentru orice infractiune savarsita , asta apare acum in cazier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cazier costinene costinene M-am dus la IPJ Ilfov sa imi scot cazierul si imi zice nenea de acolo ca nu mi-l poate da pe loc pentru ca am probleme la cazier si m-a amanat o ... (vezi toată discuția)
Dosar penal adi2018 adi2018 Buna ziua! Daca am dosar penal pentru furt calificat dar nu am primit nici amenda nici nimic,s a solutionat cazul pentru ca m am impcat cu partile ... (vezi toată discuția)
Cat timp am cazier? danielpopescu12121991 danielpopescu12121991 Buna ziua, in decembrie 2015 am primit o pedeapsa de 2 ani cu suspendare pentru conducere sub influenta alcoolului, pana in decembrie 2017, moment dupa care ... (vezi toată discuția)