avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Activitate A.g83

Activitate A.g83

Mulțumesc. Stiu ca pot sa ii dau copilul doar cum este specificat in custodia comuna. Insa daca el nu vine sa il ia cand sunt zilele lui, il pot obliga cumva? El spune ca nu îl obliga custodia comuna, ci doar ii da drept de vizita

gi-jane2 a scris:

Trebuie sa il respecte. Adica puteti sa nu ii dati copilul decat la program.

Buna ziua.

Am o întrebare legata de custodia comuna. Daca stabilim de comun acord un program de vizita, tatal este obligat sa il respecte sau poate sa il ia cand si cum doreste el?

Mulțumesc
Buna ziua

Drumul de servitute pe care am teren se infunda, eu fiind ultimul pe acest drum. Ca atare am decis sa nu las partea mea de drum, drum care acum se infunda in poarta mea. La fel a procedat și vecinul de langa mine.

Intrebarea mea este ce actiuni pot lua vecinii daca nu sunt de acord cu actiunea mea? Este nevoie de toti vecinii sau este suficient un singur vecin sa ia masuri?

Mulțumesc anticipat
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Mulțumesc pentru răspunsuri. Mai am o intrebare in legatura cu pensia alimentara. Venitul lui lunar este alcătuit dintr-un salariu de baza la care se adaugă sporuri de noapte, weekend si altele. Pensia alimentara se stabilește procent din venitul lunar in totalitate, sau sunt unele sporuri care nu se iau in considerare? El susține că nu se calculează din tot venitul lunar.
Buna ziua. Actualul soț este cadru MAI. Plătește pensie alimentară pentru un copil dintr-o relație anterioară. Fosta lui partenera l-a adus în instanță pentru stabilirea pensiei alimentare. El in fiecare luna ii transfera o sumă prin varii metode. As dori sa știu dacă pensia alimentara i se oprește lunar din salariu, ori încasează salariul întreg si el ii plătește personal aceasta suma.