avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum de servitute

Buna ziua

Drumul de servitute pe care am teren se infunda, eu fiind ultimul pe acest drum. Ca atare am decis sa nu las partea mea de drum, drum care acum se infunda in poarta mea. La fel a procedat și vecinul de langa mine.

Intrebarea mea este ce actiuni pot lua vecinii daca nu sunt de acord cu actiunea mea? Este nevoie de toti vecinii sau este suficient un singur vecin sa ia masuri?

Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Drept proprietate drum de servitute Cristina190 Cristina190 Buna ziua, Se da următoarea situație: suntem 5 vecini cu case similare, una în spatele celeilalte, cu un drum de servitute de 5 m pe o laterală a ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere robimichel robimichel Buna ziua, Am un teren fara acces la drumul public. Accesul este blocat de o parcela a vecinului, care nu vrea sa-mi acorde dreptul la servitute de trecere ... (vezi toată discuția)
Servitute goldfish goldfish buna ziua! as dori sa va intreb cum pot sa procedez daca un vecin imi face obstructii si imi interzice sa-i mai traversez proprietatea spre valcea. eu stiam ca ... (vezi toată discuția)