Buna ziua! In urma reluării unei discuții cu unul din angajatorii mei revin cu câteva întrebări...Eu sunt angajata cu norma întreaga la un job unde momentan ma aflu in sarcina de risc, ir in paralel dețin un contract part-time de 4 ore unde am continuat activitatea deoarece nu îmi afectează sarcina fiind mai mult munca de acasa...este posibil ca sa îmi prezint demisia la serviciul part time doar in postnatal sau trebuie odata cu intrarea in prenatal la jobul de baza pt a nu afecta indemnizația ?Din 16 Ianuarie voi intra in prenatal la serviciul de baza, dar nu și la cel part-time...Angajatorul de la serviciul part-time dorește sa îmi depun demisia doar in postnatal, imediat după ce nasc....este in regula? Iar dacă se procedează astfel pt dosarul de indemnizație trebuie sa prezint și adev de la locul de munca 2 ? Angajatorul 2 nu dorește sa îmi elibereze adeverința...in acest caz este obligatoriu sa prezint pt dosar indemnizație și situația de acolo sau pot prezenta doar de la serviciul de baza fără sa ma afecteZe? Ma scuzați pt întregul roman...Va mulțumesc!
Buna ziua! Va rog din suflet sa ma ajutați cu o informație! Dacă sunt însărcinată și sunt angajata la o instituție de stat, la care ma aflu in concediu maternitate și in paralel desfășor o activitate la un alt job (part-time), la care nu mi-am intrerupt activitatea, pot continua sa lucrez la cel part-time și in concediu creștere copil? Trebuie depus la dosarul de indemnizație și serviciul part-time? Îmi va afecta indemnizația din moment ce continui acolo iar serviciul de baza va fi suspendat? Va mulțumesc mult!
Buna ziua! Am și eu nevoie de câteva informații, dacă se poate. Lucrez la o instituție de stat cam de aproximativ 2 ani jumătate, iar in paralel dețin contract de 4 ore pe un cabinet privat. Pot intra in concediu prenatal, postnatal , concediu creștere copil doar la locul de munca de baza și sa continui activitatea la cabinetul cu 4 ore? Ce se va întâmpla cu indemnizația? O va afecta sau va trebui sa renunț și la serviciul de 4 ore?