avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal, postnatal, concediu creștere copil ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal, postnatal, concediu creștere copil dacă lucrezi la 2 angajatori

Buna ziua! Am și eu nevoie de câteva informații, dacă se poate. Lucrez la o instituție de stat cam de aproximativ 2 ani jumătate, iar in paralel dețin contract de 4 ore pe un cabinet privat. Pot intra in concediu prenatal, postnatal , concediu creștere copil doar la locul de munca de baza și sa continui activitatea la cabinetul cu 4 ore? Ce se va întâmpla cu indemnizația? O va afecta sau va trebui sa renunț și la serviciul de 4 ore?

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal, concediu indemnizatie copii ContSters118682 ContSters118682 Buna ziua Va rog frumos sa-mi spuneti daca in luna iulie 2011, imi voi lua concediu legal 10 zile lucratoare, iar in luna august la sfarsit voi naste si ... (vezi toată discuția)
Demisie la unul din locurile de munca in prenatal/postnatal Valentinad17 Valentinad17 Buna ziua! In urma reluării unei discuții cu unul din angajatorii mei revin cu câteva întrebări...Eu sunt angajata cu norma întreaga la un job unde ... (vezi toată discuția)
Demisie inainte de prenatal marian_coanda marian_coanda Buna seara, Ce sa intampla daca inainte a intra in concediul prenatal imi dau demisia? Mai am dreptul la concediul prenatal-postnatal de 126 de zile si ... (vezi toată discuția)