Va multumesc foarte mult pentru răspuns!
Firma nu este in reorganizare, s-a aprobat deschiderea procedurii, deci eu nu mai am drept de plata,dar debitorii mai au voie acum sa introduca in banca biletele pe care le-am lăsat garantie si sa ma execute pe.mine ca persoana fizica,colateral de procesul pentru lichidarea firmei?
Buna ziua!
Daca firma la care sunt administrator a intrat in procedura de insolventa (s-a aprobat cererea pentru deschiderea insolventei),mai poate introduce in banca bilete la ordin anumiți debitori si respectiv sa ceara executarea administrator dupa deschiderea procedurii daca nu a facut-o in perioada de activitate a societății?
Va rog mult dati-mi un răspuns!
Au trecut acele 5 zile care ziceti dvs!
Dar daca va fi câștig de cauză de partea mea,aceasta taxa imi va fi restituita,nu?
Deci dupa cum ziceti dvs,daca platesc aceasta taxa de timbru,executarea va fi suspendata pana la finalizarea contestatiei,nu?
Va multumesc din suflet pt amabilitatea dvs!
Multa sanatate!
La ce ziceti dvs ca se refera?
Va multumesc pentru raspuns!
In citatie scrie asa :"CU MENȚIUNEA DE A ACHITA O TAXA JUDICIARA DE TIMBRU IN CUANTUM DE 999 LEI SUB SANCȚIUNEA ANULARII CERERII CA NETIMBRATA!"
Da, intr-adevar este raspuns la intampinare,eu sunt cel care a facut contestație la executare,executarea este pentru suma de 14 000 lei!
Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
Am facut o cerere de suspendare si anulare a unei executari silite!
Acum Am primit citatie de la judecătorie,im care am dreptul la întâmpinare si totodata mi se cere o taxa de 999 lei sub sancțiunea anularii cererii in termen de 10 zile!
Intrebare 10 zile lucrătoare sau calendaristice?
Acei 999 lei mi-i cere pentru a suspenda executarea?
Unde se plătește acei 999 lei?
Rog răspuns!
Multumesc
Va multumesc foarte mult pentru informatii!
Mai ziceți-mi va rog,si atunci in situatia de fata,toata datoria firmei se poate muta către mine?
Cat timp poate sa ma urmareasca executorul daca nu am bunuri?
Va multumesc foarte mult pentru informatii!
Mai ziceți-mi va rog,si atunci in situatia de fata,toata datoria firmei se poate muta către mine?
Cat timp poate sa ma urmareasca executorul daca nu am bunuri?
Dar ma poate executa prin executor judecatoresc sau daca se cere atragerea raspunderii adminstratorului?
Am citit undeva ca daca se admite cererea de intrare jn insolventa orice actiune judiciara ,extrajudiciara sau executare silita se suspenda pana la finalizarea procesului?
Buna
As avea nevoie de un răspuns va rog!
Firma la care sunt administrator a emis biket la ordin in alb garantie,pe care l'am semnat si am scris numele meu!
Intre timp s-a ajuns la imposibilitate de plati,a fost introdus biletul in bancă, s-a refuzat ,apoi firma a intrat in procedura de insolventa!
Eu in calitate de avalist si admijistrator pot fi urmarit pentru biletul refuzat chiar daca ei s-au inscris la masa credala ,si firma este in insolventa?