Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Sotul de afla in concediul de crestere copil din ianuarie iar copilul nostru va implinii 2 ani in iunie. Eu sunt insarcinata si urmeaza sa nasc al doilea copil tot in lina iunie. Pentru noi este mai avantajos sa ramana el in CCC si pentru cel de-al doilea copil.
Intrebarea mea este daca el va trebui sa se intoarca la serviciu pentru perioada pana voi naste eu plus cele 42 de zile de concediu de lauzie sau exista vreo posibilitatea sa isi prelungeasca CCC fara a mai reveni la serviciu? Indemnizatia va fi aceeasi si pentri cel de-al doilea copil?
Buna seara. Cum se calculeaza co de risc in situatia in care ultimele 6 luni au fost de indemnizatie de crestere? Se iau ultimele 6 luni lucrate de dinainte? Care e formula de calcul? Multumesc Astept un raspuns
Buna ziua. Sunt anagajata la o institutie publica, am per de proba 90 zile calendaristice.am aflat de curand despre sarcina in 8 saptamani. Ar fii legala desfacerea ct.ului de munca atata timp cat in perioada de proba se pot lua decizii?
Multumesc