avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariata gravida per de proba 90 zile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariata gravida per de proba 90 zile

Buna ziua. Sunt anagajata la o institutie publica, am per de proba 90 zile calendaristice.am aflat de curand despre sarcina in 8 saptamani. Ar fii legala desfacerea ct.ului de munca atata timp cat in perioada de proba se pot lua decizii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:54, 17 Decembrie 2019
Buna ziua,
Cat mai aveti din perioada de proba?
Cazul dvs. este foarte "discutat", unii spun ca se poate, altii ca nu...
Depinde si de modul deincetare a c.i.m. .... initiativa partilor sau concedierea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instintare medicala angajator. Liviump Liviump Un angajat cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata care se afla in perioada de proba de 90 zile poate fi dat afara de la locul de munca doar ... (vezi toată discuția)
Demisie perioada proba SimonaCR SimonaCR Buna-seara, Daca am contract nedterminat cu perioada de proba de 90 zile, pot sa-mi depun demisia? Trebuie sa stau in preaviz 15 zile? in preaviz se va ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba in caz de sarcina laura-ioana laura-ioana Buna, va rog sa ma ajutati: cum poate fi protejata o gravida in perioada de proba a unui CIM incheiat pe perioada nedeterminata, in situatia in care ... (vezi toată discuția)