Bună ziua,
De curând am contactat și eu Covid, urmând procedura de la ambulanta, DSP și apoi medicul de familie mi-a eliberat concediul medical pe 5 zile(de Joi pana Luni), problema este ca eu eram de servici în aceasta perioada.Tin sa menționez faptul ca lucrez în ture,inclusiv weekend și sărbători legale, dar cei de la resurse umane nu au vrut sa ma ponteze cu C. M in weekend și din acest motiv nu mi-au ieșit orele de lucru, am înțeles ca nu se plătește C. M. in weekend dar nici nu se ponteaza? Dacă ma poate ajuta cineva cu un răspuns și cu articolul de lege! Mulțumesc
Intampin urmatoarea situatie si nu stiu cum trebuie procedat:
Lucrez la Hidroelectrica Portile de fier 1 si de curand am terminat perioada se proba,dupa care urmeaza sa fiu bagat 14 zile in carantina apoi in izolare cu restul turelor.
Problema este ca am 2 copii mici de 4 ani si respectiv 6 luni si as dori sa ii transport intr-o alta localitate(la părintii mei) in zona rurala deoarece sotia nu se poate descurca singura(cumpărături,dus gunoiul menajer etc).Este legal,sau care este procedura?
Buna ziua,
Am si eu o problema mai ciudata si anume:la noul loc de munca m-i s-a cerut un extras din REVISAL,apoi adeverinte de vechime de la fiecare angajator(3 la numar),ideea este ca nu am decat una(de la ultimul) iar primele 2 societati sunt inchise(faliment)si nici contractele de la acestea nu le am,am scos o adeverinta de la casa de pensii iar acolo figureaza aceste firme ca au cotizat,cum pot afla numerele contractelor?Tin sa precizez ca eu sunt din Mehedinti iar firmele sunt din Dolj si Bihor.Multumesc