avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinte de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinte de vechime

Buna ziua,
Am si eu o problema mai ciudata si anume:la noul loc de munca m-i s-a cerut un extras din REVISAL,apoi adeverinte de vechime de la fiecare angajator(3 la numar),ideea este ca nu am decat una(de la ultimul) iar primele 2 societati sunt inchise(faliment)si nici contractele de la acestea nu le am,am scos o adeverinta de la casa de pensii iar acolo figureaza aceste firme ca au cotizat,cum pot afla numerele contractelor?Tin sa precizez ca eu sunt din Mehedinti iar firmele sunt din Dolj si Bihor.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:29, 18 Decembrie 2019
Daca celelalte doua societati sunt radiate sau in imposibilitatea de a va elibera un extras REVISAL, va puteti adresa ITM-ului in a carei raza domiciliati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta perioada lucrata tuilleries tuilleries Buna ziua. Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva unei firme radiate clara - maria clara - maria Sotul meu a lucrat ca medic veterinar 2 ani de zile la firma RA- CARN SRL care a fost radiata la 04.02.2011 ca urmare a inchiderii procedurii falimentului; ma ... (vezi toată discuția)
Informatii revisal Andy26 Andy26 Buna ziua, Sunt din Bucuresti si ma intereseaza urmatoarea informatie: carei institutii trebuie sa ma adresez pentru a obtine o adeverinta emisa din REVISAL, ... (vezi toată discuția)