Va mulțumesc tuturor pentru părerile voastre.
Pe lângă acei bani(tatăl copilului lucrează), ma interesa și dacă cumva "se trezește" ca are un copil... primește vreun drept la custodie sau vizită? (deși au trecut 5 ani în care nu a luat legătura cu copilul)
Soțul a dorit din prima sa îl adopte. Dar eu am fost cea care m-am gândit ca poate este vreo soluție ca tatăl biologic sa ii plătească dreptul copilului
Bună ziua. Am un băiat de 5 ani dintr-o relație anterioară.(acum sunt căsătorită). Tatăl copilului nu a dorit sa il recunoască sau sa plătească vreun beneficiu copilului.
Mai este vreo șansă ca să primească copilul ceva din partea lui?
Dacă da, va avea și el drept de custodie? Mulțumesc anticipat
Bună seara. Eu și soțul avem un copil împreună. Din diverse motive nu ne mai înțelegem. Dacă vreau sa părăsesc domiciliu el nu ma lasă să iau băiatul. Ce trebuie sa fac ca să nu meargă la politie sa zică ca am fugit cu copilul și sa îmi fie luat?
Multumesc
Buna ziua. La Multi Ani
Trebuie sa depun dosarul pt ccc. Am avut 3 locuri de munca in ultimele 24 luni. Cum trebuie sa procedez pt a completa adeverintele?
Trebuie sa merg la fiecare fost angajator si sa ii duc adeverința pentru completare? Sau mai este si alta varianta? REVISAL-ul m-ar ajuta?
Va multumesc
Buna seara. In momentul de fata sunt in postnatal. Deoarece am nascut mai repede am depasit minimul de 42 de zile cu acordul angajatorului . In 29 dec mi se termină prenatalul. Daca depun actele in ianuarie mai beneficiez de indemnizatie? Sau pierd dreptul la ea?
Va mulțumesc