avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Completare adeverința ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Completare adeverința ccc

Buna ziua. La Multi Ani
Trebuie sa depun dosarul pt ccc. Am avut 3 locuri de munca in ultimele 24 luni. Cum trebuie sa procedez pt a completa adeverintele?
Trebuie sa merg la fiecare fost angajator si sa ii duc adeverința pentru completare? Sau mai este si alta varianta? REVISAL-ul m-ar ajuta?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:09, 3 Ianuarie 2020
Trebuie sa mergeti la fiecare fost angajator si sa ii duceti adeverința pentru completare.
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului, probleme cu adeverintele nectarya nectarya Buna ziua, Am iesit din perioada pentru cresterea copilului iar societatea la care trebuia sa ma intorc in cadrul muncii mi-a incetat activitatea cu art 65 ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere al doilea copil andreea20ro andreea20ro buna ziua, sunt in concediu crestere copil pana in luna septembrie anul acesta dar sunt insarcinata si in iulie o sa nasc al doilea copil.care sunt procedurile ... (vezi toată discuția)
Incetare cim pe durata ccc mihaela2014 mihaela2014 Buna ziua, Am si eu o intrebare, am avut cim pe durata determ din noiemb 2012 ult act aditional fiind pana la 1 sept 2014, nu au dorit sa mi prelung ... (vezi toată discuția)