Buna ziua, am infiintat un PFA in 2021, in sistem real. Am depus in primele 30 zile DU cu venitul estimativ pentru 2021 si am achitat impozitul aferent sumei estimate. Urmeaza sa completez DU pentru 2021-2022, cu venitul real de data aceasta. Bifez ca este o rectivicativa la cea estimativa depusa in 2021? Ce se intampla cu acea suma deja achitata in 2021? Va multumesc anticipat.
Buna seara. Urmeaza sa achizitionez un apartament de la o doamna care pe actele de proprietate este declarata necasatorita la momentul cand a intrat in posesia imobilului, dumneaei fiind de fapt casatorita in Statele Unite, insa fara transcrierea certificatului de casatorie in Romania. Doamna este unic proprietar, atat pe contract cat si pe intabulare si restul actelor casei. Care pot fi consecintele unei astfel de tranzactii? In cazul in care doamna decide sa isi inregistreze casatoria in Romania, poate contractul de vanzare cumparare prin care a obtinut apartamentul, sa fie lovit de nulitate? Va multumesc pentru orice raspuns.