As fii interesat sa stiu care sunt pasii procedurii de insolventa. Mi-a fost ceruta insolventa de catre telemobil iar eu vreau sa inchid firma.
Ce trebuie sa fac?
Multumesc anticipat
Nu am nici un fel de bunuri excepatand salariul meu. Am inteles ca avand in vedere suma destul de mare (45000 Ron) exista riscul unui proces penal. Este adevarat?
Am un credit bancar neachitat garantat cu bilete la ordin avalizate de catre mine. Nu am de unde sa le platesc si nici avere care sa fie executata nu am.
Din acest punct de vedere se vede clar din acte ca banii au plecat catre 2 firme; una in care el este asociat iar alta in care este asociat si administrator.
Banii au plecat pe baza a doua contracte ce nu au fost onorate (unul de consultanta iar altul de vanzare cumparare).
Buna ziua, la rugamintea fostului meu sef am preluat una dintre firmele acestuia pe numele meu ( asociat unic, administrator). Pe firma respectiva s-au facut anumite credite bancare garantate cu BO si avalizate de catre mine. Dupa cum va imaginati ratele la credit nu au mai fost platite.