avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma sefului pe numele meu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma sefului pe numele meu

Buna ziua, la rugamintea fostului meu sef am preluat una dintre firmele acestuia pe numele meu ( asociat unic, administrator). Pe firma respectiva s-au facut anumite credite bancare garantate cu BO si avalizate de catre mine. Dupa cum va imaginati ratele la credit nu au mai fost platite.

Ce pot sa fac?#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters60274 , utilizator 23:03, 24 Iunie 2008
Puteti formula o plangere penala impotriva sefului si sa aratati ca ati fost pacalit, insa, asa cum va dati singur seama, pana una alta, raspundeti....Contractele de credit sunt titluri executorii si banca se va indrepta f. repede impotriva dvs.
Care sunt sansele de castig si cam ce presupune?

Cam care sunt costurile?

Este cineva specializat in asa ceva aici pe forum?
Domnul meu cum sa faceti dovada ca ati fost pacalit? Adica v-a luat seful mana si va pus sa semnati? Deci ati facut totul in deplina cunostinta de cauza, este greu de crezut ca veti reusi sa va dovediti nevinovatia.
morfeus01 a scris:

Buna ziua, la rugamintea fostului meu sef am preluat una dintre firmele acestuia pe numele meu ( asociat unic, administrator). Pe firma respectiva s-au facut anumite credite bancare garantate cu BO si avalizate de catre mine. Dupa cum va imaginati ratele la credit nu au mai fost platite.

Ce pot sa fac?#-o

Am vazut N.... cazuri asemanatoare. Nu prea aveti ce sa faceti sunteti bun de plata. E greu de demonstrat ca ati fost pacalit si nu cumva, ati facut-o cu buna stiinta.
cu buna stiinta sau cum se mai practica de obicei...nu pe degeaba :D

Alte discuții în legătură

Administrator pacalit fara acte firma witch0407 witch0407 buna ziua, in cazul in care am fost pacalit sa fiu administratorul unei firme, si nu am actele, stampila firmei, contractul in urma caruia s-a ajuns la ... (vezi toată discuția)
Raspundere juridica srl stefania8211 stefania8211 Buna ziua ! O societate comerciala infiintat in anul 2012 unde are 2 asociati A si B si un administrator diferit C .In ianuarie 2012 asociatii (A si B ) se ... (vezi toată discuția)
Situatia contabila necunoscuta level_up level_up acum 11 luni de zile am deschis impreuna cu o cunostinta un srl unde sunte doi asociati cu 50 . 50 si amandoi suntem si administrator. Problema mea este ... (vezi toată discuția)