avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Raspundere juridica SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Raspundere juridica SRL

Buna ziua ! O societate comerciala infiintat in anul 2012 unde are 2 asociati A si B si un administrator diferit C .In ianuarie 2012 asociatii (A si B ) se retrag si ramane unic administrator si asociat persoana C . Avem un credit la o banca unde asociatii ( A si B ) sunt garanti , fidejusori .La inceputul lunii februarie administratorul C face o refinantare la o alta banca pentru a achita creditul de la prima banca . Totul este aprobat , banii dati catre firma dar administratorul nu plateste creditul unde noi suntem garanti ( unde trebuia facuta refinantarea) . Ce raspundere mai avem noi pentru primul credit sau ce trebuie sa facem ?
Din pacate, in calitate de fidejusori, banca de unde s-a luat primul credit, se poate indrepta impotriva dvs. pentru recuperarea creditului.
Ulterior ar trebui sa va indreptati impotriva societatii , pentru recuperarea partii din credit achitata dupa iesirea din firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare-cumparare eu28 eu28 Buna ziua.Sunt administrator la o societate comerciala cu un procent de 30%.Firma se afla in insolventa din august 2009.Societatea a obtinut un credit la o ... (vezi toată discuția)
Raspundere juridica srl stefania8211 stefania8211 Buna ziua ! O societate comerciala infiintata in anul 2012 , 2 actionari (A si B ) si un administrator diferit ( C ) . Are linie de credit de 115.000 lei , ... (vezi toată discuția)
O problema cu banca help!! molnarjoe molnarjoe buna ziua am o problema caresuna in felul urmator pe scurt am o societate comerciala 2 asociati din 2005 din 2006 mai, avem o linie de credit de 48000 ... (vezi toată discuția)