avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Activitate matachesimona

Activitate matachesimona

Am acțiune deja în instanta dar sa stau 2 ani de zile cu evaluări și termene nu prea ma încântă având în vedere ca mama este de acord iar eu nu fac decât sa pierd timp și bani cu acest proces. Totul revine unui minor lucru normal și firesc asa ca dacă am aceasta varianta pentru a scurta perioada și costurile.. de ce nu. Și după cum spune legea medierea poate fi făcută la recomandarea judecătorului sau la solicitarea unei părți. Eu am întrebat simplu dacă un mediator se poate deplasa pentru a realiza o mediere în cadrul unui penitenciar. Mulțumesc.

adriandimitriu a scris:

mediatorul nu este abilitat de lege sa opereze succesiuni. acestea se fac de notari sau de instanțe.

pacat ca nu se foloseste aceasta obtiune in instanta . este mult mai rapida si mai eficienta. cel putin in cazul nostru asa ar parea sa fie.
este vorba despre o succesiune in numele unui minor si in care mama este condamnata si tatal decedat.
un mediator se poate deplasa la un penitenciar in vederea realizarii acestei actiuni ? si daca da se va prezenta impreuna cu persoana care a solicitat medierea? multumesc
Răspuns la discuția executare silita decedat
in urma lui a ramas o fetita si imi este teama ca ea sa nu suporte dintr-o simpla eroare sau neatentie consecintele.mai pot face contestatie acum dupa atat timp. abia acum am reusit sa obtinem tutela ei si asteptam redactarea hotararii
cumnatul meu este mort din 2014. in 2016 a fost deschis un dosar civil urmat de o executare silita. este normal ca o persoana sa fie judecata si executata la 1 an si ceva de la deces?ce se poate face ?
Buna sera .In urma cu 5 ani tatal minorei a decedat, in urma unei acctiuni violente care a avut-o autoare pe mama acesteie. Dosarul penal si cel de tutela au durat 5 ani. Va rog sa ma lamuriti daca succesiunea minorei este indicat sa fie facuta in instanta sau la notar, costurile fiind o problema in acest moment. Avand in vedere ca nu a depins de minora si ca nu a existat pana in 2019 un reprezentant legal care sa se poata ocupa de acest aspect se poate cere in instanta renuntarea la acel impozit catre stat ?