avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandrugh

Activitate Alexandrugh

nup nu are sala de mese si nici personal suficent
Bună ziua un copil cu dizabilități unde trebuie sa mănânce împreuna cu părintele care are drept de însoțitor, în gradinita singurul loc permis este pe hol deoarece părintele nu are voie în sală.
Sall am și eu o problema la mine în bloc mai muti vecini au demolat aerisire din bucatarie fără vreo autorizație, unde as putea reclama aceasta întâmplare?

gi-jane2 a scris:

Calomnia nu e fapta penala, deci daca doriți sa faceti plangere, se depune la judecătorie pe civil. Puteti cere daune, dar rămâne de văzut dacă judecătorul va da dreptate.

Art. 507. -
Acela care în public prin orice mijloace afirmă cu privire la o persoană sau impută acesteia fapte determinate privitoare la viaţa sau activitatea ei publică sau profesională, care, dacă ar fi adevărate, ar expune acea persoană la urmărire penală sau disciplinară, ori dispreţului public, comite delictul de calomnie în contra vieţii publice sau profesionale şi se pedepseşte cu închisoare corecţională dela 3 luni la un an şi amendă dela 4.000 la 10.000 lei.
Se paote face plangere pt calomnie pt urmatoarele afirmatii:
- persona x este nebuna fara tratament
- perosna x ar trebuii sa viziteze spitalul de n.....
Aceste mesaje au fost transmise pe un grup de wp si piblicate in mediul online in scopul denigrari unei persoane
Plangerea penala trebuie srisa la polotie sau o pot scrie eu acasa si sa o depun ulterior?
buna ziua am platit la asociatie de propietari prin transfer bancar iar asociatia refuza sa imi scoata restanta si ma ameninta ca ma da in judecata, eu am efectuat platilele lunare prin transfer bancar ei imi spun ca nu au primit bani dar bani au intrat in cont (conform bancii)
Buna ziua,
Lucrez intro companie
Directorul ma ameninta cu reclamatii facute de colegii si de la clienti si imi cere sa imi dau demisia
Eu nu am primit nici o reclamatie decat am fost invitat la o discutie.
Ce pot face?
Angajatorul este obligat sa imi dea reclamatile ?
buna ziua doresc, am o cunoștință care ii expira buletinul si doresc sa il ajut si sa il iau in spatiu sau sa ii fac o viza de flotant
imi pteti spune daca ma supun la riscuri de a fii obligat sa locuiasca cu mine sau sa il trec la intretinere
Bună ziua am o problemă legata de asociația de proprietari care refuza sa îmi pună la dispoziție imaginile de pe camera video, usa apartamentului a fost forțată într-o noapte.
Ce trebuie sa fac?