Buna ziua
As dori o lamurire, in interpretarea art.11 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copilului.
Daca mama a solicitat ccc pana la 1 an dar la implinirea varstei de 7 luni a copilului doreste sa se intoarca la serviciu, tatal are dreptul sa solicite celelalte 5 luni concediu sau are dreptul la doar 1 luna?
Multumesc
Cum spuneam, pasii sunt cei mentionati mai sus. Am trecut prin asta in primavara :). Gasiti pe internet adresele institutiilor pentru judetul in care este terenul.
Buna seara
se poate transforma, exista cateva formalitati de indeplinit: de obtinut un aviz de la Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare, apoi mers la Oficiul de Cadastru si depus un dosar care pleaca la Directia Agricola care da OK-ul pentru scoaterea din circuitul agricol. E destul de alergat si nu foarte ieftin (aprox 500 RON), dar... exista si solutia sugerata mai sus :)
Succes!
sunteti protejata de o eventuala demitere pe necorespundere profesionala si vi se pastreaza postul pe perioada concediului, dar singura modalitate legala sa "scape" de dumneavoastra dupa incetarea concediului este sa va desfiinteze postul
Am obtinut certificatul de urbanism si este precizat si acolo ca trebuie "scos din circuitul agricol". Aceasta este formularea lor, chiar daca terenul este intravilan. Am reusit sa dezleg itele si trebuie obtinut in prima faza avizul de la ANIF Ilfov, apoi de la Oficiul de Cadastru Ilfov si Directia de Agricultura si Dezvoltare Rurala.
Cam asa stau lucrurile B-).
Multumesc pentru raspunsuri.
Buna ziua
Am un teren in Domnesti pe care doresc sa construiesc. Este intravilan dar agricol. Care sunt pasii si actele necesare pentru a-l scoate din circuitul agricol.
Multumesc