Bună dimineața tuturor ! Astăzi începe reabilitarea termică , a blocului în care locuiesc , și unde sunt președintele asociației de proprietari. Problema este că reprezentantul primăriei, refuză să-mi pună la dispoziție vreun act , Cum ar fi proiectul , caietul de sarcini , contractul de lucru....etc. . Nu știu ce este de făcut . Am dreptul de al solicita ? Cui ? Dacă da , în ce bază ? Mulțumesc anticipat , să aveți o zi frumoasă .
După 4 ani , însfârșit mi-au acceptat taxa de racordare . Este un an de zile de atunci și nu m-au racordat ( Am cele două canale la poartă ) pe motiv că , conducta de pe stradă a fost montată de un dezvoltator imobiliar . Acesta a vândut imobilul acum 10/15 ani . De menționat că în acea conductă s-au mai făcut raportări. Ce să fac ? La cine să mă adresez ? Un avocat mi-ar fi de folos ? Mulțumesc anticipat .
După câțiva ani de rugäminți mi-a fost primită taxa de racordare deșii am în fața porții cele două canale de racordare de aprox. 10-15 ani . Taxa a fost plătită de un an de zile dar îmi este refuzată racordarea pe motiv că rețeaua de pe strada noastră este făcută de un dezvoltator . Acesta a vândut imobilul de 10-15 ani , și nu este de acord cu un nou racord . De menționat că totuși s-au mai racordat doi vecini .. Ce pot face în continuare pentru a rezolva problema ? Unde să merg ? Cu un avocat , aș putea rezolva ? Mulțumesc anticipat .