avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Activitate Mire26

Activitate Mire26

Va rog ajutatima cu un raspuns concret..Buna ziua,am o intrebare pentru dvs...stau in chirie ..si mia venit o factura imensa la curent(proprietara eate stabilita in strainatate)am reusitt sa platesc din ea doar ca nu tot si cu dobanzi penalizatoare si astazi mam trezit ca nu mai am curent ce trebuie sa fac ,platesc factura asta stiu,dar pasii urmatori. ?ca tot sun la ei sa ma indrume dar nu au raspuns...proprietare nu poate venii in tara,pot face demersurile fara ea ca sa ma conecteze inapoi?
Buna seara,acum 4-5luni mi s-a facut oprire pe salariu de catre anaf ptr impozit suma de 2100,dar acesta suma de bani nu mi s-s scazut din datorie(am intrat online ).cum sa procedez si unde pot vedea exact din ce cauza suma 2100nu e scazuta de la impozit?
Buna seara,am ai eu o nelamurire...lucrez la o firma cu program 8ore,dar am gasit in alta parte si part-time,cum trebuie sa procedez,trebuie anuntat la locul meu de munca ca mi-am gasit si part-time?ma afecteaza cu ceva acest lucru ,trebuie sa am ceva aprobare de pa firma sa pot lucra si part-time?
Buna ziua,as dori sa ii fac buletinul surori mele ,dar eu nu sunt in tara,ar putea sa isi faca daca eu in fac prin notar o imputernicire precum o iau in spatiu,si sa atasez o copie dupa contractul apartamentului unde se dovedeste ca sunt proprietar?
Discuție Divort?
Buna ziua...am o sora care vrea sa divorteze..are 2minori (10ani,5ani).pana acum ceva timp sotul a fost de acord cu acest divort spunandu-i ca ,copii o sa ramana la ea ca el nu o sa poata sa ii intretina avand salariu mic.ei nu au nimic in comun luat..casa..apartm...stau in chirie..acum cu criza asta... (coronavirus)el nu prea mai lucreaza si sta mai mult acasa,sora fiind la serviciu,sotul a inceput sa vb pe mama de rau in fata copiilor...sora mea dandu-si seama de comportamentul minorilor fata de ea....de satmp.aceasta el dintr-o data sa transformat in tata bun......ce ar trebui ea sa faca in privinta asta caci divortul vrea sa fie cat mai repede??
Discuție Buna ziua
Buna ziua,mirela ma numesc,am si eu o nelamurire...vreau sa cumpar un apartament...dar de la cine il iau ,respectivii l-au luat prin rate de la dezvoltator si inca nu si-au terminat de achitat toata suma ,cum sa procedez in acest caz ?