avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara, acum 4-5 luni mi s-a facut oprire pe ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara, acum 4-5 luni mi s-a facut oprire pe salariu de catre ...

Buna seara,acum 4-5luni mi s-a facut oprire pe salariu de catre anaf ptr impozit suma de 2100,dar acesta suma de bani nu mi s-s scazut din datorie(am intrat online ).cum sa procedez si unde pot vedea exact din ce cauza suma 2100nu e scazuta de la impozit?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:39, 30 Octombrie 2022
Va duceti la ei sau le cereti socoteala pe mail.
Ultima modificare: Duminică, 30 Octombrie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie admin. financiara. ndan57 ndan57 Subiect: RE: SOMATIE ANAF BUNA SEARA, as dori daca se poate un sfat, asociatia a primit astazi o somatie cum ca ar avea de platit o suma aferenta lunilor ... (vezi toată discuția)
Propriere salar si diurna moa_gabor moa_gabor Buna ziua, Am o propriere pe salar din cauza unui datorii catre ANAF. In consecinta in fiecare luna mi se retrage o treime din salariu. Salarul e virat pe ... (vezi toată discuția)
Oprire pe salariu ALY_ALY30 ALY_ALY30 Buna seara Daca salariul de la firma care lucrez imi intra in contul care e pe numele sotiei,cand vine oprire pe salariu mai poate sa mi puna,am si o pensie ... (vezi toată discuția)