avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara,am ai eu o nelamurire...lucrez la o firma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara,am ai eu o nelamurire...lucrez la o firma cu program ...

Buna seara,am ai eu o nelamurire...lucrez la o firma cu program 8ore,dar am gasit in alta parte si part-time,cum trebuie sa procedez,trebuie anuntat la locul meu de munca ca mi-am gasit si part-time?ma afecteaza cu ceva acest lucru ,trebuie sa am ceva aprobare de pa firma sa pot lucra si part-time?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:50, 22 Octombrie 2022
La locul se munca part-time veți declara ca mai aveți un c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de munca (full time+part time) sergynyo sergynyo Bune seara. Pot sa am legal doua contracte de munca: full time (8ore/zi nedeterminat) + part time (4ore/zi contract determinat)? Mentionez ca momentan lucrez ... (vezi toată discuția)
Sunt casiera , cititor contoare apa , achit facturi utilităților ... GabriellaE68 GabriellaE68 Sunt casiera , cititor contoare apa , achit facturi utilităților , Anaf. …in blocul in care locuiesc. N am program fix, eu am serviciu in doua schimburi ... (vezi toată discuția)
Preaviz part-time crynula crynula Buna ziua! Am o mica nelamurire, daca ma poate ajuta cineva. Am 2 contracte part-time, pe 2 firme diferite, acelasi patron. 2 ore pe un contract, 3 ore pe alt ... (vezi toată discuția)