avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sunt casiera , cititor contoare apa , achit facturi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sunt casiera , cititor contoare apa , achit facturi utilităților ...

Sunt casiera , cititor contoare apa , achit facturi utilităților , Anaf. …in blocul in care locuiesc. N am program fix, eu am serviciu in doua schimburi la o firma , iar programul cu Asociația , îl fac in funcție de timpul liber Aproximez , ca undeva la 4 ore pe săptămâna lucrez la Asoc. . Primesc net de 125 lei și brut 139 ! Cum sa procedez de la 01 aug 2022 , cu legea noua? ( ma refer la Asoc.)
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 10:46, 27 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu intrati sub incidenta acestei modificari, e vorba de persoanele care au numai acel contract cu program mai mic de 8 ore.
Buna ziua,
Sub ce forma prestati serviciul, nu pare a fi contract de munca!
Buna seara ! Prestez cu contract part -time!
Prestez cu contract part time
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@GabriellaE68
Dupa brut nu prea pare contract de munca.
Ce norma de lucru aveti in contractul cu asociatia?
Oricum, daca aveti norma intreaga la alt angajator nu va afecteaza la asociatia de proprietari!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

C.i.m. intr o asociatie de proprietari eugarizan eugarizan Buna ziua Am o nelamurire si doresc pentru ca in sfarsit am studiat acele contracte de munca ale angajatiilor din asociatie , ca cineva sa faca ... (vezi toată discuția)
Pensionar cu 5 ore in functia de casier de la 1 aug.2022 va plati ... nalbaru rodica nalbaru rodica pensionar cu 5 ore in functia de casier de la 1 aug.2022 va plati darile la salariu minim pe economie? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Cim/conv.civila casier asociatie de proprietari 4 ore/sapt crmnradu crmnradu Buna ziua! As dori sa aflu ce forma legala pot incheia intre asociatia de proprietari si casierul care va presta numai munca de casierie si jurnal de casa ... (vezi toată discuția)