avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cim/conv.civila casier asociatie de proprietari 4 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cim/conv.civila casier asociatie de proprietari 4 ore/sapt

Buna ziua!
As dori sa aflu ce forma legala pot incheia intre asociatia de proprietari si casierul care va presta numai munca de casierie si jurnal de casa pentru o asociatie de proprietari cu 36 apartamente?? Programul la casierie va fi de 2 ore de 2 ori pe saptamana. Cum se realizeaza normarea muncii? Pun aceasta intrebare intrucat Presedintele asociatiei doreste sa-i incheie CIM pt 4 ore/zi. Va multumesc f mult pentru informatiile pe care le voi primi!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 12:16, 11 August 2014
Obligatoriu CIM. Pe cate ore? Asta este la alegerea dvs.
Un CIM cu 1 ora pe zi ar rezolva problema.
Astfel intr-o luna ar realiza 20-22 de ore ceea ce este aproape de cele 4 ore/saptamana la casierie. Cu siguranta ca in afara celor 4 ore saptamanal (2 ore de 2 ori pe saptamana) o sa mai lucreze si ceva in plus cand va fi nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

C.i.m. intr o asociatie de proprietari eugarizan eugarizan Buna ziua Am o nelamurire si doresc pentru ca in sfarsit am studiat acele contracte de munca ale angajatiilor din asociatie , ca cineva sa faca ... (vezi toată discuția)
Era obligatoriu c.i.m. sau cum trebuia procedat? eugarizan eugarizan Pentru ca am lipsit o perioada din asociatie si sau intamplat unele lucruri zic eu urate , va rog sa va pronuntati sau daca s a procedat corect , legal ... (vezi toată discuția)
Program lucru presedinte asociatie de locatari/propietari alinaiancu alinaiancu Buna ziua, 1. As dorii sa stiu exact ce program de lucru poate avea presedintele de asociatie, daca el trebuie sa fie in biroul asociatiei de ... (vezi toată discuția)