avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua,as dori sa ii fac buletinul surori mele ,dar ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua,as dori sa ii fac buletinul surori mele ,dar eu nu ...

Buna ziua,as dori sa ii fac buletinul surori mele ,dar eu nu sunt in tara,ar putea sa isi faca daca eu in fac prin notar o imputernicire precum o iau in spatiu,si sa atasez o copie dupa contractul apartamentului unde se dovedeste ca sunt proprietar?
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 01:01, 27 August 2020
Mergeți la ambasada sau consulatul din tara în care va aflați și dați o declarație de luare în spațiu. Actul de proprietate trebuie sa îl aibă doamna în original +copie xerox.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare buletin! bustedpanda76 bustedpanda76 Nu stiu unde se incadreaza intrebarea mea...asa ca ma risc sa intreb aici. Mi-a expirat buletinul si pt preschimbare, pe langa toate actele necesare, e nevoie ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu speranta69 speranta69 buna seara,acum 5 ani mama mea mi-a facut act vanzare -cumparare pentru apartament,deci acum sunt titulara,problema esta ca fiului meu ii expira buletinul si ... (vezi toată discuția)
Peste un an imi expira buletinul (am rezidenta in ltalia), ce ar trebui sa fac? ContSters359808 ContSters359808 Buna ziua, as avea o intrebare.:sorry: Nu traiesc in romania, am 18 ani si peste noua luni imi scade buletinul, cum fac sa il renovez? Si mai ales, pot sa ma ... (vezi toată discuția)